Fundi i Kohës

Shenjat e kohëve që jetojmë

مَثَلُ ٱلَّذِينَ حُمِّلُواْ ٱلتَّوْرَاةَ ثُمَّ لَمْ يَحْمِلُوهَا كَمَثَلِ ٱلْحِمَارِ يَحْمِلُ أَسْفَاراً Shembulli i atyre që u ngarkuan të bartin Teuratin, dhe pastaj nuk e bartën…

Continue reading